Udaljenost Beograd Zlatibor km Milos Veliki

Auto-put "Miloš Veliki" je jedna od najvažnijih saobraćajnica u Srbiji, koja povezuje Beograd sa zapadnom i jugozapadnom Srbijom. Ovaj auto-put se prostire na dužini od 103 kilometra, a počinje na izlazu iz Beograda, u opštini Obrenovac, i završava se na granici sa Crnom Gorom, u opštini Preljina. Jedna od najpopularnijih destinacija u zapadnoj Srbiji koja se može dostići ovim putem je planina Zlatibor.

Udaljenost između Beograda i Zlatibora preko auto-puta "Miloš Veliki" iznosi oko 230 kilometara. Putovanje ovim auto-putem traje oko 2,5 sata u uslovima normalnog saobraćaja. Međutim, vreme putovanja može varirati u zavisnosti od gužvi, vremenskih uslova i drugih faktora.

Auto-put "Miloš Veliki" je relativno novi put u Srbiji, pušten je u saobraćaj 2019. godine, a napravljen je kako bi se unapredila povezanost i efikasnost saobraćaja između Beograda i drugih delova Srbije. Ovaj auto-put je moderno projektovan i izgrađen, sa širokim kolovozima, tunelima, mostovima i saobraćajnim čvorovima, koji olakšavaju putovanje i smanjuju vreme putovanja.

Vožnja auto-putem "Miloš Veliki" do Zlatibora predstavlja prijatno iskustvo, uz lepe vidike i krajolike. Ovaj put prolazi kroz pitome predele zapadne Srbije, pored brojnih gradova i naselja, kao što su Obrenovac, Valjevo, Užice i Čajetina. Putovanje ovim putem može biti odlična prilika za upoznavanje sa lepotama zapadne Srbije i njenim kulturnim nasleđem.

Ukratko, auto-put "Miloš Veliki" predstavlja brz i siguran način da se stigne do Zlatibora iz Beograda. Sa širokim kolovozima, modernim tunelima i mostovima, i saobraćajnim čvorovima, ovaj put smanjuje vreme putovanja i omogućava prijatno iskustvo vožnje kroz lepe krajolike zapadne Srbije. Udaljenost Beograd Zlatibor
izrada internet prodavnice